Lance Armstrong J.J. Abramsszel biciklizik

USA-ARMSTRONG/DOPING

Eddig csak szóbeszéd volt, ám Lance Armstrong, a hétszeres Tour de France győztes, tegnapelőtt este Oprah Winfrey talkshowjában beismerte, hogy valóban használt teljesítményfokozó szereket. Egy napra rá pedig a Deadline hozta is a hírt, miszerint a Paramount Pictures és a Bad Robot megszerezték a Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong című, Juliet Macur által írt könyv megfilmesítési jogait.

J.J. Abrams és Bryan Burk producerként lesznek jelen a Bad Robottal maguk mögött, azonban jelenleg még forgatókönyvíró nélkül árválkodik a projekt.

Juliet Macur a The New York Times sportújságírója leplezte le, hogy Armstrong doppingolt, és úgy nyert meg 7 Tour de France-t, hogy közben hererákkal küzdött.

2009 júniusában a Columbia Pictures tervezett filmet Lance Armstrongról, amely soha nem kapott címet, és Gary Ross dolgozott a forgatókönyvén, Lance Armstrong 2000-ben megjelent regénye, az It's Not About the Bike alapján. A projektről azóta sem lehetett hallani semmit, viszont érdekes lenne, ha újra előtérbe kerülne náluk is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .