Külön filmet kap Yoda és más Star Wars karakterek?

Külön filmet kap Yoda és más Star Wars karakterek

Azt követően, hogy világossá vált, hogy Zack Snyder nem érintett az első különálló Star Wars projektben, tegnap máris új pletykát röppentett fel az Ain't It Cool Newsnak hála. A legújabb információk szerint film készül Yodával a középpontban, amely a Star Wars univerzum első spin-off filmje lenne.

Ezen kívül más karakterek is kaphatnak saját filmet, legyen szó akár Boba Fettről vagy Han Solóról. Maga George Lucas jelentette ki, hogy papírra vetettek egy kalandot, amelynek története Jabba, a Hutt körül forog. Azonban a szóban forgó filmek egyikének sem lesz közvetlenül köze a J.J. Abrams rendezésében készülő Star Wars: Episode VII-hez (Star Wars 7), vagy a közelgő új trilógiához.

A hetedik részen már kotlanak, és a tervek szerint 2015-ben érkezik, úgyhogy az előbb említett különálló filmek vélhetőleg parkolópályára kerülnek az elkövetkezendő években. Az okosok szerint 2020-ig ne számítsunk Yoda külön filmjére.

Néhány órával az előbbi hírt követően, a Disney góréja, Bob Iger megerősítette, hogy valóban készülnek különálló filmek, amelyekben egyelőre meg nem nevezett karakterek kaphatják a főszerepet. Szóval akár még ez a Yoda film is simán elkészülhet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .