Kubo and the Two Strings trailer és poszter

A Coraline, a ParaNorman és a múlt évben bemutatott Doboztrollok beparkolt a LAIKA legújabb stop-trükk technikával készített animációsa, a Kubo and the Two Strings. Nem csak előzetest, hanem posztert is kapott a szóban forgó alkotás, amelyet 3D-ben láthatunk majd a vásznakon, méghozzá jövő év augusztusában.

Az okos és jószívű Kubo egy békés tengerparti városban él, ahol a helybelieknek mesél, többek közt Hosatónak, Hashinak és Kamekichinek. Nyugodt élete azonban egy csapásra véget ér, amikor véletlenül megidéz egy lelket a múltjából, aki leszáll az égből, hogy beteljesítse régóta tervezett bosszúját. Kubónak menekülnie kell, és útja során találkozik Majommal és Bogárral, akikkel együtt izgalmas utazásra indul, hogy megmentse családját és megfejtse a rejtélyt, mely néhai apját, a valaha élt legnagyobb szamurájt övezi. Kubo egy varázserejű hangszer, egy samiszen segítségével istenekkel és szörnyekkel küzd meg, többek közt a Holdkirállyal és a gonosz Ikernővérekkel, hogy megfejtse öröksége titkát, egyesítse családját és sorsát beteljesítve hőssé váljon

Trailer:

Kubo and the Two Strings poszter

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .