Krysten Ritter is Tim Burton új filmjének stábjában

Krysten Ritter

Ma reggelre virradóan a Deadline verte nagydobra a hírt, miszerint Krysten Ritter szerepet kapott a Big Eyes című filmben, amelyet Tim Burton rendez a The Weinstein Company számára.

A dráma történetéről már nem egyszer olvashattatok, inkább Christoph Waltz, Amy Adams és Danny Huston nevét emelném ki, akik már korábban aláírtak szerepükre.

Krysten Ritter egy DeeAnn nevű szabadszellemű nőt fog alakítani, aki Margaret (Amy Adams) barátja, és megpróbálja meggyőzni a befordult művésznőt, hogy álljon a sarkára, és zsebelje be azt, ami igazán megilleti őt.

Tim Burton abból a forgatókönyvből rendezi a filmet, amelyet Scott Alexander és Larry Karaszewski írópáros vetett papírra. A két tollforgató jegyzi a kritikailag elismert Larry Flynt, a provokátor (The People vs. Larry Flynt) és az Ember a Holdon (Man on the Moon) című filmek forgatókönyveit is.

A forgatásra nyártól kerül sor. Krysten Ritterrel a Vampsben és az ABC csatornán futó Ne bízz a 23-as lakásban lakó p-ban! (Don't Trust the B---- In Apartment 23) című szitkomban találkozhattunk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .