Kristen Stewart és Nicholas Hoult közös sci-fiben?

Kristen Stewart és Nicholas Hoult közös sci-fiben

Drake Doremus (Breathe In, Őrülten hiányzol) Kristen Stewartot és Nicholas Houltot nézte ki soron következő filmje, az Equals című sci-fi főszerepeire - tudtuk meg a Deadline-tól.

Egyelőre a történet részleteivel nem vegzálnak bennünket, de a forgatókönyv Nathan Parker (Hold) tollából származik. Jelenleg arról sem érkezett információ, hogy bármelyik színésszel is folytatnának hivatalos tárgyalást.

Az Indian Paintbrush finanszírozza a filmet, Steven M. Rales pedig producálja. Ez a produkciós cég állt a rendező 2011-es indie-je, az Őrülten hiányzol (Like Crazy) mögött is. Hogy a forgatást mikor kezdik, ugyancsak remek kérdés.

Kristen Stewartot nemrégiben az Úton című Jack Kerouac adaptációban láthattuk, következő szerepe pedig a Camp X-Rayben, majd a Caliben, aztán pedig a The Big Shoe-ban lesz. Mindegyikről volt szó korábban, tessék a keresőt használni, ha felkeltette valamelyik a figyelmedet.

Nicholas Hoult legutóbb az Eleven testekben zombiskodott, előtte pedig Az óriásölőben szállt szembe házméretű óriásokkal. Következőnek a Dark Placesben, aztán az X-Men - Az eljövendő múlt napjaiban (X-Men: Days of Future Past), majd pedig a Mad Max: Fury Roadban tűnik fel.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .