Kristen Stewart és Bruce Willis Woody Allennel randizik

A Deadline szerint Kristen Stewart, Bruce Willis és Jesse Eisenberg is aláírt Woody Allen címnélküli vígjátékába (Untitled Woody Allen Comedy).

Kristen Stewart és Bruce Willis Woody Allennel randizik

Természetesen, mint azt már megszokhattuk Woody Allen filmjeitől, a történetről semmit sem árultak el, és egyik színész sem látta a forgatókönyvet, de ki ne akarna együtt dolgozni Woody Allennel, ha épp belefér az időrendjébe?

Kristen Stewart és Jesse Eisenberg még sohasem forgattak együtt Bruce Willisszel, és Bruce Willisnek is ez lesz az első Woody Allen-filmje, ugyanakkor Eisenberg és Stewart már harmadik alkalommal szerepelhetnek egy vásznon a Kalandpark (Adventureland) és a hamarosan érkező American Ultra után.

Woody Allen saját forgatókönyvéből rendezi a filmet, és jól bejáratott producerei, Letty Aronson, Stephen Tenenbaum és Edward Walson sem maradnak távol a produkciótól. A forgatás részleteit nem ismerjük. Allen következő filmje, az Irrational Man, Joaquin Phoenix és Emma Stone főszereplésével érkezik hazájában július 24-én.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .