A következő X-Men film a '90-es években fog játszódni

A hónapban érkezik az X-Men - Apokalipszis, ami az új trilógiát zárja, és a franchise producere, Simon Kinberg máris a jövőbeli terveket emlegette.

xmen90s

A producer a ComingSoonnak adott interjúban ejtette el, hogy "a következő a '90-es években fog játszódni", de az még nem világos, hogy a franchise következő X-Men filmjéről van szó, vagy a Josh Boone-féle X-Men: The New Mutansról.

A New Mutansben egyébként feltűnnek olyan szupererővel rendelkező fiatal tini, mint Magik, Wolfsbane, Dani Moonstar, Cannonball, Sunspot és Warlock, de jelen lesz Alexandra Shipp Ciklonja is, illetve fontos szerepet fog játszani James McAvoy (Charles Xavier Professzor) karaktere is.

Zárásként pedig hoztam nektek néhány friss képanyagot az X-Men - Apokalipszishez.

A következő X-Men film a '90-es években fog játszódni

tumblr_inline_o6nsw3vg1w1shsvef_1280

mutant-all-stars-track-field

mutant-conquest

revenge-of-hero-x

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Edete

    Még ezen kívül is terveznek újabb filmeket? Ahh. Igazán hagyhatnák egy kicsit ezt az univerzumot. Szerintem már így is épp elég káoszos lett. Az ellenállás végével kellett volna lezárni. Az első trilógia (majdnem) tökéletes volt

    • Nekem is tetszett az első trilógia, de nagy hiba lett volna ott lezárni. Akkor nem kaptunk volna egy First Class-t, egy Days of Future Past-ot, Deadpool-t vagy a R-es Wolverine 3-at. Mellesleg abszolút nem zavaros az idővonal. A DOFP-al eltöröltek mindent. Onnantól kezdve lineárisan halad a story előre. Nincs ebben olyan nagy zavar. Deadpool pedig a ugyanannak az idősiknak a jövőjében van, ahol az Apocalypse is fog játszódni. Szerintem a legjobb képregény sorozat. Sötétebb, komolyabb és drámaibb, mint az Avengers sorozat.

      • Edete

        Nem vitás hogy a legjobb képregény sorozat. :) Az Avangers számomra túl bugyuta és súlytalanok benne a problémák. A DC meg pont az ellentéte. Az X-ek és Deadpool pont jól ötvözik a drámai dolgokat a humorral.

        Ettől függetlenül én sajnálom hogy az első trilógia után arra ment el a történet amerre. Önálló Farkas filmek, First Class… szerintem ezek mind kihagyhatóak lettek volna. A DOFP jó volt és az Apocalypse is jó lesz szerintem, de mint X univerzum nekem már kissé túlbonyolítottá vált a történet.

  2. Tény, hogy lehetett volna egyszerübb is az idősik. És egyetértek abban, hogy az Avengers nekem is túl bugyuta és gyerekes. Nekem ebből a szempontból jobban tetszenek a DC filmek, de nálam az X-MEN az etalon ha képregényekről van szó. Az Origins jó lett volna, ha a Weapon X történetet csinálták volna meg és sötétebb lett volna a stilus. A First Class-nak a sirból kellett visszahoznia a sorozatot ( Ratner kinyirta a fél csapatot, az Origins pedig a földbe döngölte a szériát ) akkor, amikor már majdnem visszaszáltak a jogok a Marvelhez. Valamilyen szinte rávoltak kényszeritve, hogy előzményt csináljanak. Ahhoz képest viszont nagyon jó lett a végeredmény.