Kiló emberrel bővült a Jégkorszak 4 stábja

Kiló emberrel bővült a Jégkorszak 4 stábja

Joy Behar, Nicki Minaj, Nick Frost és J.B. Smoove is hangját adja egy-egy karakternek a 20th Century Fox Animation és a Blue Sky Studios közös produkciójában, a Jégkorszak 4-ben (Ice Age: Continental Drift), írja a Variety.

Rajtuk kívül Heather Morris, Josh Gad, Alan Tudyk, Kunal Nayyar és Alain Chabat is csatlakoztak a projekthez. Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, Jeremy Renner, John Leguizamo, Seann William Scott, Aziz Ansari, Wanda Sykes, Keke Palmer, Jennifer Lopez, Drake és Josh Peck pedig visszatérnek korábbi szerepükben.

Chris Wedge, az első Jégkorszak (Ice Age) film rendezője, ismét Motkányt szólaltja meg az eredeti nyelvű változatban, akinek makkja világszintű változásokat indít el, melynek következtében újra együtt lehet Siddel (John Leguizamo), és egyesítheti rég nem látott családját. A banda további tagjai pedig igyekeznek megtalálni a hazafelé vezető utat, de akadályokba botlanak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .