Kiderült, miért nem Aronofsky rendezte a Wolverine-t

Az MTV meginterjúvolta Darren Aronofskyt, a Noé rendezőjét, és megkérdezték tőle, hogy végül miért nem ő rendezte a The Wolverine-t. Az alábbiakat tudhattuk meg tőle:

"Imádtam a forgatókönyvet és tudtam, hogy remek film fog belőle születni. Csak hát… nehéz időszak jött az életemben." A rendező ebben az időszakban családi problémákkal küszködött, ami konkrétan a válását takarja. Majd így folytatta:

"Ez bonyolult. Jó ideig képtelen voltam elhagyni New Yorkot. És, hogy őszinte legyek, ekkor kezdett a Noé lehetősége kialakulni, és ebben több potenciált láttam. Évek óta gondolkodtam ilyesmin, és ez felvillanyozott."

Kiderült, miért nem Aronofsky rendezte a Wolverine-t

Aronofsky reagált azon a pletykákra is, miszerint ő rendezte volna a Batman Vs. Supermant, és ennek lehetőségét valóban felajánlották neki, amivel szeretett volna élni, csak végül nem őt választották, de örül Snydernek.

"Superman olyan, mint a Szent Grál. Ő Superman. A legjobb szuperhős. Nyilván Batman is nagyszerű, de ő Superman. Hasonló szinten van a két karakter. Remek ötlet összehozni őket egy közös filmre."

Azt is elárulta, hogy nagy rajongója Zack Snydernek, és a Watchmen - Az Őrzőket (Watchmen) kimondottan dicsérte.

"Úgy vélem, Zack igazán jó választás. Imádtam a Watchment. Fantasztikusra sikerült. Azt gondolom, a képregény rajongók igényeit kielégítette, és bejött a maradisága is."

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Szerintem a Wolverine és a Man of Steel is jó volt úgy, ahogy volt. Birom Aronofsky-t, de nem bánom, hogy nem ő rendezte ezt a két filmet. Maradjon inkább a drámáknál. Vele lehet, hogy kevesebbet zúzott volna Superman is.

    • Sosem tudjuk meg, milyen lett volna, de azért egy Wolvie-filmet megnéztem volna vele… nagyon-nagyon!