Két Kabinláz előzményfilm is készül

Két Kabinláz előzményfilm is készül

Miután elkészült a Kabinláz 2 (Cabin Fever 2: Spring Fever), amely nem épp egy sikeresnek mondható folytatás lett, az Indomina Group elkezdett dolgozni a 2003-as Eli Roth-féle eredeti Kabinláz (Cabin Fever) előzményfilmjein, írja a The Hollywood Reporter.

Cabin Fever: Patient Zero címre keresztelték, amelyet a képregény készítőből lett rendező, Kaare Andrews fog dirigálni, aki leginkább a 2010-es Altitude című horror kapcsán lehet ismerős. Utolsó filmje egy repülőgépen, a levegőben játszódott, viszont a Kabinláz franchise legújabb része egy hajón fog, ahol a legénység teljes erejével azért küzd, nehogy utolérje őket a hírhedt vírus, amelytől elkezd rohadni a bőrük, miután egy elhagyatott szigeti kutatóintézetben kötöttek ki.

Jake Wade Wall felel majd a forgatókönyvért, aki 2007-ben újraálmodta Az országúti ámokfutót (The Hitcher). Az ő feladata lesz a Cabin Fever: Patient Zero forgatókönyvének papírra álmodása, amely felvezeti a Cabin Fever: Outbreak-et.

Debra Sullivan és Adam Marcus fogják írni a Cabin Fever: Outbreak-et, amely egy orvosról szól, aki a karibi szigeten megpróbálja megfékezni a vírust, miután a Cabin Fever: Patient Zero-ban megtörtént a baj. Nem világos, hogy mindkét filmet Kaare Andrews rendezi-e.

Az első film jövőre, a második pedig utána egy évvel debütálhat.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .