Készülget a John Wick 2, Keanu Reeves visszatér

A John Wick a tavalyi év egyik nagy meglepetésfilmje, ami sokak kedvenc akciófilmjévé nőtte ki magát, és úgy tűnik, hogy a bulinak még nincs vége.

Készülget a John Wick 2, Keanu Reeves visszatér

Ettől a héttől kezdve lehet megrendelni, vagy hazavinni kedvenc bérgyilkosunkat, Keanu Reevest, ugyanis a tengerentúliaknál esedékes a DVD és Blu-ray megjelenés. A jó hír viszont Chad Stahelski és David Leitch rendezőktől származik, akik a movies.com nevű filmes oldalnak adtak interjút, és bizony terveik között szerepel a John Wick 2.

A rendezőpáros azt is megerősítette, hogy visszatérnek a fő székben, és Keanu Reevesnek sincs ellene kifogása, ami egyben az ő visszatérését is jelenti. Azonban egy nagyobb kaliberű, és jobb akciófilmet ígérnek, mint az első volt.

Egy biztos, még konkrét tények nincsenek, azonban a rendezőknek nagy terveik vannak, és ezek alapján egy korrekt történetbe akarják visszahozni Reeves karakterét, aki remekül meglett alkotva az első részben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .