Készül a Bellerina, a John Wick-spinoff

A Lionsgate bejelentette a női főszereplős Ballerina című akciófilmet, amely a John Wick "univerzumában" fog játszódni - írja hírében a The Hollywood Reporter.

Ballerina forgatókönyvét Shay Hatten szállítja, aki a tavalyi Black Listes Maximum Kinget is jegyzi. A filmet úgy jellemezték, mint a Luc Besson-féle Nikita, a bérgyilkosnőt, amelynek sztorija rém egyszerű bosszúállós mutatvány, hiszen a család meggyilkolása nem maradhat megtorlatlanul.

Sőt, a szóbeszéd már arról is megindult, hogy jó lenne egy Atomszőke-John Wick crossover film is, ugyanis a pár napja mozikba került Atomszőkét sokan nevezik Blonde Wicknek is. Nyilván ez még így semmi, de maga az ötlet érdekesen hangzik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Hát ez igy egy jó nagy baromság. A John Wick sikeréhez kellett Keanu Reeves is. Nélküle ez csak egy átlagos akciófilm lesz, amiben 50 kilós csaj ver le tőle háromszor nagyobb fickókat. Inkább csinálják a John Wick 3-at.