Készül az Ouija 2

A tavaly bemutatott Ouija nem győzte meg sem a kritikusokat, sem pedig a nézőket, azonban Bradley Fuller producer szerint készül az Ouija 2 - írja a Collider.

Készül az Ouija 2

Ennek oka annyi lehet, hogy mivel mindössze $5 millióból készült az első rész, és $19,9 millióval nyitott, így még ha nem is rúg nagyra a gyártási költség, csak megsokszorozta azt, ebben a tekintetben pedig a $90,7 milliós összbevétel igenis szép eredménynek számít.

Fuller megerősítette, hogy készülőfélben van a folytatás, azonban sem a szereplőkről, sem pedig a történetről nem beszélt, csak arról, hogy lesz Ouija 2. Egyelőre még arról sincs információ, hogy Bradley Fuller és producertársa, Andrew Form felkértek-e valakit, hogy dobja papírra a forgatókönyvet.

Az eredeti film főszereplőit Olivia Cooke, Douglas Smith, Matthew Settle, Bianca A. Santos, Lin Shaye és Shelley Hennig alakították, és talán egy szép napon én is időt szánok rá.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .