Készül az élőszereplős Astro Boy film

Astro Boy visszatér a nagyvásznakra, ám ezúttal élőszereplős formában láthatjuk újra a karaktert az ausztrál Animal Logic Entertainmentnek és a japán Tezuka Productionsnek hála.

Készül az élőszereplős Astro Boy film

A Guillermo del Toro-féle Pinocchiót is tutujgató Jason Lust excutive producerként száll be a buliba Mike Callaghan (Hat töltény ára) és Reuben Liber (Egyetlen golyó) mellett. Jelenleg sem íróval, sem pedig rendezővel nem rendelkezik a projekt.

Az Astro Boy már nagyvásznakra került 2009-ben, méghozzá animációs formában, amelynek alapjait a népszerű japán manga adta, melyet az 1950-es években alkotott meg Osamu Tezuka. Az Astro Boy évtizedeken keresztül megjelent képregény formájában, ami alapján számtalan animációs sorozat készült világszerte. Hollywood már próbálkozott az élőszereplős változat elkészítésével, de valamilyen oknál fogva sohasem jött össze.

Az animációs változat története így fest: Metro City vezetősége rájön, hogy a Föld elszennyeződik, így nekik köszönhetően egy városnyi földrész felemelkedik a fellegekbe, hogy ott éljék tovább életüket. Ebben a világban él Toby is, aki ugyanolyan zseni, mint az őse, a suliban a teszteket kisujjból kirázza és kiemelkedik a többi gyerek közül. A városkában az emberek uralma alatt a robotok rabszolgákként szolgálnak, akik főznek, mosnak és tevékenykednek az emberek helyett. Az elnök gonoszsággal szeretne hatalomra törni, ám egy kísérlet során tudós társának fia, Toby eltűnik. Apja, aki a minisztériumon belül tölti be állását, nem nyugszik, és a DNS-éből nyerve minden információt beleprogramoz egy robotba, melynek külseje kisfiú alakú, akárcsak a fia. Apja ezután otthon tanítja tovább, de szomorúan kell rájönnie, hogy majdnem ugyanaz, de mégsem az igazi fia. Megsemmisíteni készül fiát, aki ezt meghallja, és világot látni indul, csakhogy a gonosz elnök a nyomában van…

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .