Készül a Förtelmes főnökök 2

HORRIBLE BOSSES

A Heat Vision Blog verte nagydobra, hogy a New Line Cinema nekilátott a nyáron bemutatott Förtelmes főnökök folytatásának, amely világszerte több mint $200 milliót jövedelmezett.

John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein tollnokpárost bízták meg, hogy vessék papírra a Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2) forgatókönyvét, melynek főbb szerepeiben visszatér Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis is. A stúdió jelenleg Seth Gordon rendezőt fűzi, hogy ismét huppanjon bele a rendezői székbe.

A tavalyi év egyik legjobb vígjátékát mindössze $35 millióból gyúrták késszé, szóval nem csoda, hogy készül a folytatás, hiszen ennek sokszorosát termelte vissza. Pláne ha azt is vesszük, hogy hazájában $117 millió dollár értékben kel el rá jegy.

Hogy mihez kezdenek a folytatás történetében, egyelőre nem nyilvános, mint ahogyan az sem, hogy mikor látnak munkának, de vélhetőleg gyorsított tempóban gondolkodnak a stúdió fejesei.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .