Készül a Családi vakáció reboot

Készül a Családi vakáció reboot

A The Hollywood Reporter szerint a Förtelmes főnökök tollnokduója, John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein elkezdenek dolgozni a New Line Cinema égisze alatt készülő Családi vakáció (Vacation) újragondoláson.

Az 1983-as eredetiben Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Anthony Michael Hall és Dana Barron alakították a főszereplőket, és a történet a Griswold családról szól, akik kocsijukba ülve átszelték az országot, hogy eljussanak a Walley vidámparkba, ám az út sokkal mozgalmasabbnak bizonyul, mint azt gondolták volna.

A reboot középpontjában a mostanra felnőtté vált Rusty Griswold áll, aki úgy dönt, hogy elviszi családját a Walley vidámparkba, mielőtt örökre bezárja kapuit. Chevy Chase várhatóan felbukkan a filmben, Clark Griswold szerepében, aki mostanra már nagyapa lett.

John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein ezen kívül részt vesznek két készülőfélben lévő New Line-os projektben is - egyik a Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2) és a Burt Wonderstone.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .