Készül A Bourne hagyaték és a Személyiségtolvaj folytatása

Készül A Bourne hagyaték és a Személyiségtolvaj folytatása

A Universal Pictures góréja, Adam Fogelson közleményében kifejtette, hogy tavaly a Ted, a Lorax és A nyomorultak is ott volt a legjobb számokat hozó filmek listáján. Viszont a stúdió ezeken kívül lát potenciált más filmek sorozattá alakításában is.

A Bourne hagyaték és a Hófehér és a vadász folytatásait már korábban is pedzegették, és most a nemrégiben bemutatott Személyiségtolvaj (Identity Thief) folytatása is szóba került, de a Wicked című Broadway musical adaptáció sincs már olyan messze.

Az első projekt a Hófehér és a vadász 2 (Snow White and the Huntsman 2) lesz, amelyben Kristen Stewart visszatér a címszerepben, viszont Rupert Sanders rendező helyére keresniük kell valaki mást.

Fogelson megerősítette, hogy Matt Damont tényleg érdekli, hogy visszatérjen egy másik Bourne filmben, ráadásul ugye A Bourne hagyaték lehetőségek tárházát nyitotta meg, hogy továbbvigyék a franchise-t.

A Személyiségtolvaj 2 (Identity Thief 2) csak röpkén került szóba, és Fogelson úgy gondolja, hogy nagyszerű karaktereket juttattak vászonra, akiket Jason Bateman és Melissa McCarthy alakítanak, szóval miért ne folytatnák történetüket?

Végül pedig nézzük a Wicked nagyvászonra szánt változatát, ami hamarabb mozikba kerülhet, mint gondolnánk, merthogy a szükséges jogi dolgokat lényegében már el is rendezték.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .