Késik az Alita, a Sötét Főnix és a Gambit is

Jézusom, mekkora gebasz lehet a Foxnál?! Az X-Men: Sötét Főnix alig néhány napja kapta meg előzetesét, erre a stúdió mára virradóan annak premierjét is elhalasztotta néhány hónappal - no, de nézzük sorban az érintetteket!

Az Alita: A harc angyala idén december 21. helyett 2019. február 14-én debütál, erre a napra a Fox a Deadpool 2 PG-13-as verzióját szánta. Az X-Men: Sötét Főnix 2019. február 14-ére volt bejelentve, amelyet módosítottak nyári premierre: 2019. június 7. az új dátum.

Végül pedig a Gambit körül tovább folytatódik a kínlódás, miszerint 2019. június 7. helyett csak 2020. március 13-án érkezik. Jó kérdés, hogy mi sül majd így ki ebből, mert egyelőre taktikai döntésnek születik, de Hollywood a megtévesztés nagymestere.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Hát ez tényleg nagy kavarodás. Gondolom a Disney üzlet sok mindent felboritott. Mindenesetre az, hogy a Sötét Főnixet eltolták a blockbuster szezonra nem biztos, hogy rossz jel. Kiszedték a februári süllyesztőből. Lehet jobban bizik benne a stúdió. A Gambitből szerintem nem lesz semmi. Nem látom igy értelmét, hogy a Disney rebootolni fogja a franchiset. Azt viszont nem irtem milyen Deadpool 2 PG-13 verzióról van szó. Moziba küldenek egy PG-13as verziót?