Keith Arem fagyos utakon

Múltkor már beszámoltunk róla, hogy lesz Call of Duty film, a legutóbbi roppant sikeres játék, a Call of Duty: Modern Warfare 2 alapján, és úgy tűnik, a rendező személye is gazdára talált Keith Arem személyében. Előtte azonban még munka vár Aremre, ugyanis ő rendezi az akció-thrillert, a Frost Road-ot (Fagyos út), melynek producerei Cary Brokaw és Steven L’Heureux lesznek.
A főszerepben egy fiatal férfi, aki súlyos autóbaleset utána úgy tér magához, hogy egyike azon kevés embernek, akik túlélték a városra szabaduló titokzatos járványt. Hősünk megmagyarázhatatlan okok miatt immunis a betegségre, így azon fáradozik, hogy megmentse embertársait, akik még életben vannak, valamint eltervezi, hogy megakadályozza a járván globálissá alakulását.

A forgatókönyvet maga a rendező, Arem írta, sőt, egy képregényt is tervez a film alapján Brandon Humphreys és Christopher Shy segítségével.

A Modern Warfare bevételeit tekintve világszerte már túllépte az $550 milliót, és Arem szeretné a filmhez is megnyerni a játékban szinkronizáló színészeket, akik között olyan nevekkel találkozhatunk, mint 50 Cent, Barry Pepper, Bill Murray, Kevin McKidd, Keith David és Lance Henriksen.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .