Kate Beckinsale ott lesz az Underworld 4-ben

A Bloody Disgusting tájékoztatása szerint Kate Beckinsale szerepelni fog a készülő Underworld 4-ben, de csak egy rövid szerepet vállalt el, a főszereplő vámpírlányt viszont 11 éves lánya, Lily Mo Sheen fogja játszani.
De ez még mind semmi, ugyanis a filmet Len Wiseman rendezi, aki pedig Kate Beckinslae férje, szóval ez egy igazi családi mozi lesz, legalábbis ebben az értelemben biztosan. A további szerepekben a korábbi részekből már ismert Bill Nighy (Viktor) és Michael Sheen (Lucian) is fel fognak tűnni.
John Hlavin forgatókönyvíró tájékoztatása szerint az Underworld 4 nem előzményfilm lesz. A filmet 2011. január 21-én küldik a mozikba.
Véleményem: nekem az első két rész nagy kedvenc, és a poén az, hogy csak az előzményfilmet láttam moziban, ami a legkevésbé tetszett, persze ettől függetlenül ott figyel a polcomon. A lényeg, hogy ha vissza tudják hozni az első két rész nyújtotta színvonalat, akkor simán várós a film. Bizakodásra ad okot, hogy Les Wiseman az első, és a második rész rendezője fogja dirigálni a szóban forgó negyedik részt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .