Kalóztündér a Disneytől, és ez még nem minden

A Disneytoon Studios a D23-on tette meg a bejelentést, hogy készül a The Pirate Fairy, amelyből könnyen lehet, hogy egy teljesen új tündérmesés Disney franchise alakul.

Peggy Holmes (Csingiling: A szárnyak titka) huppanhat be a rendezői székbe, a főszereplő, Zarina pedig Christina Hendricks hangján szólal majd meg, de nem mellékes, hogy Jamest, vagyis Hook kapitányt pedig Tom Hiddleston fogja hangolni.

THE PIRATE FAIRY

Amikor egy alaposan félreértett tündér, Zarina ellopja Tündérrév összes kék tündérporát és messzire repül, hogy egyesítse erőit Sohaország kalózaival, Csingilingnek és barátainak életük kalandjával kell szembenézniük, hogy rendbe hozzák a dolgokat. De miközben Zarinát üldözik, Csing világa a feje tetejére áll. A barátok különleges képességei gazdát cserélnek, éppen akkor, mikor versenyt futnak az idővel, hogy visszavigyék a kék tündérport és megmentsék Tündérrévet.

A premierre jövő tavasszal kerül sor.

Itt még nem ér véget a Disney tündértörténeteinek sora, ugyanis készül még a Legend of the NeverBeast című animációs akció-kalandfilm is.

A vicces és tehetséges Gida nevű állat tündér szent meggyőződése, hogy ne ítélj a külső alapján, azért össze is barátkozik egy hatalmas és rejtélyes teremtménnyel, akit csak NeverBeast néven ismernek. Míg Csing és barátai nem rajonganak az ötletért, hogy Tündérrév lakója legyen, az őrök máris útra kelnek, hogy megvédjék otthonukat a pusztulástól. Gidának a szívére kell hallgatnia és bízna kell magában, hogy barátai segítségével megmentheti NeverBeastet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Anonymous

    :D Már kezdtem megörülni a Legend of the … láttán, aztán észbe kaptam, hogy még mindig Disney.