Kaley Couco esküvős vígjátékban

KaleyCoucoeskvsvgjtkban2A Screen Gems és a Miramax közös produkciója a The Wedding Ringer című vígjáték, melynek forgatása elkezdődött Los Angelesben. A főszereplőket olyan arcok keltik életre, mint Kevin Hart, Josh Gad vagy a The Big Bang Theory szőkéje, Kaley Couco.

Mellettük mellékszerepet fog betölteni Affion Crockett, Jorge Garcia, Dan Gill, Corey Holcomb, Ken Howard, Colin Kane, Cloris Leachman, Jenifer Lewis, Alan, Mimi Rogers, Ignacio Serricchio, Aaron Takahashi, Olivia Thirlby (Juno) és Nicky Whelan. Őket főként sorozatokból, vagy független alkotásokból ismerhetitek.

Jeremy Garelick rendezi a filmet abból a forgatókönyvből, amelyet Jay Lavenderrel közösen dobtak papírra a Miramax íróasztalán. Továbbá közösen jegyzik a Szakíts, ha bírsz (The Break-Up) című vígjáték forgatókönyvét is.

Jimmy abból él, hogy olyan férfiaknak lesz az esküvői tanúja, akiknek egy közeli barátjuk sincs, aki ezt vállalná. Doug is ezek közé tartozik, ám ő tovább ront a dolgon: a tanú mellett kilenc násznagyot is összeír magának, így kénytelen ő is igénybe venni Jimmy szolgálatait, de lehet, hogy ez még neki is túl nagy falat lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .