Justin Lin lett a Star Trek 3 rendezője és 2016-ban jön

Érdekes döntés született a Paramount Picturesnél, és a tények szerint van az a pénz… A Star Trek 3 rendezője Roberto Orci távozását követően Justin Lin lett, akit azt hiszem, hogy fölösleges bemutatni, hiszen a Halálos iramban-filmekkel már bizonyított.

Justin Lin lett a Star Trek 3 rendezője

Lin olyan rendezőket utasított maga mögé, mint Rupert Wyatt (A majmok bolygója - Lázadás), Morten Tydlum (Kódjátszma), Daniel Espinosa (Védhetetlen) és Duncan Jones (Warcraft). Viszont Lin volt az egyetlen, aki kapott is ajánlatot a stúdiótól.

A rendező épp ráér, hogy behuppanjon a Star Trek 3 fő székébe, ugyanis a Universal Pictures úgy döntött, hogy A Bourne hagyaték folytatása helyett a Bourne 5-öt hozza tető alá Matt Damonnal és Paul Greengrasszel. A Deadline arra is felhívta a figyelmet, hogy Justin Lin több filmre szóló szerződést kötött a Universallal a Halálos iramban finálékra, most viszont így, hogy elvállalta a Star Trek 3-at, lehet, hogy ugrik az autózása.

A Paramountnak állítólag nem tetszett a Roberto Orci, J.D. Payne és Patrick McKay által írt forgatókönyv a Star Trek 3-hoz, úgyhogy érdekes fordulat lenne, ha Linnek az új forgatókönyvbe is lenne beleszólása. Természetesen ez azzal is jár, hogy bizonytalanná vált a forgatás kezdőnapja.

Frissítve 22:26 - Alig, hogy megszáradt a tinta, a Paramount Pictures kitűzte a premier napját 2016. július 8-ára, ami azt jelenti, hogy ezzel tisztelegnek a két év múlva ötven éves széria előtt. A történet részleteiről viszont nem rántották még le a leplet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .