Justin Lin dobta a Halálos iramban 7-et

Fast 5

A Heat Vision Blog szerint a Halálos iramban 6 (Fast & Furious 6) rendezője, Justin Lin kéreti magát, ugyanis kijelentette, hogy nem rendezi meg a Halálos iramban 7-et (Fast & Furious 7). Viszont a Universal Pictures a lőerők közé akart csapni a korábbi hírek szerint, és még mindig reménykedik benne, hogy jövő nyárra elkészülhet a hetedik rész.

Múlthéten arról olvashattatok, hogy Vin Diesel szerint már idén nyáron elkezdik a forgatást. Mindez még azelőtt történt, hogy Lin el nem kezdett dolgozni a Halálos iramban 6 utómunkálatain. Az egyik bennfentes szerint Linnek nem tetszett a gyorsított ütem, ezért inkább odébb áll más projektekhez, ugyanis van neki a polcon pár.

A forgatókönyvvel elvileg nincs gond, azt még Chris Morgan dobta papírra korábban a hatodik résszel együtt. A Universal jelenleg kajtatja az új rendezőt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    Szerintem ő (mármint Lin) is ugyan úgy volt ezzel az egész franchise-al mint én: legyen egy utolsó befejező rész ami kapcsolódik a Tokyo Drift-el, hogy értelme legyen a végkifejletnek és, hogy kerek legyen a sztori, ennyi. Különben is, ha úgy vesszük akkor a 4-5-6 már önmagában egy külön trilógiát rak össze történetileg.
    Szvsz jó döntés volt Lin számáról, a rákot kell sürgetni azzal csak azt érik el, hogy összecsapják. Rupert Wyatt is ezért hagyta ott az új Majmok bolygója filmet mert sürgették.

  2. Nem értem, miért kell sürgetni, ezen is látszik, hogy manapság az idő dönt, nem pedig a minőség. Persze vannak rendezők, akiket nem mernek sürgetni, mert tudják, hogy más képtelen lenne őket helyettesíteni. :D