Julia Roberts és Meryl Streep augusztusa

925419 - EAT PRAY LOVE

A Deadline New York értesülései szerint a The Weinstein Company égisze alatt készülő August: Osage Country című filmnek a két női főszereplője Julia Roberts és Meryl Streep lehetnek, akikkel jelenleg beszélnek a dologról.

John Wells rendezi a filmet Tracy Letts forgatókönyve alapján, ami saját Tony és Pulitzer-győztes darabjának adaptációja lesz. Meryl Streep a Weston család drogfüggő anyukáját, Violet-et alakítja, míg Julia Roberts az idősebb lányát, Barbara Fordhamet. Mikor Violet férje eltűnik, Barbara visszatér otthonába két testvérével, hogy támogassák anyjukat, de a családi összejövetel alkalmával számos családi titok kerül a felszínre. Barbara saját problémáival szembesül, ráadásul férjének viszonya volt egy főiskolai hallgatóval.

A producerek Jean Doumanian és Harvey Weinstein lesznek, aki a színdarabnál is ezt a posztot töltötte be.John Wells rendezői debütálása az ugyancsak The Weinstein Company számára elkészített The Company Men, amit október 22-től tudhatnak moziba a tengerentúliak.

Következő nyáron már hozzá is fognak az előkészületekhez, hogy 2012-re vígan kész legyenek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .