Jövőre is szeretni fogjuk a Pro Videót: Világpremierek, időben érkező filmek

Jövőre is garantáltan szeretni fogjuk a Pro Videót! A 2014-es évet a 12 év rabszolgasággal (12 Years a Slave) indítják január 2-án, de az ő forgalmazásukban, világpremierként jön a Herkules: Legenda születik (Hercules: The Legend Begins) is, méghozzá 3D-ben, január 30-án.

Február 20-ára a Pompeji (Pompeii) érkezik világpremierként, ugyancsak 3D-ben, de a Liam Neeson főszereplésével készülő Non-stop (Non-Stop) is világpremier hazánkban, ami február 27-ét kapta meg.

A március se kutya, a Need for Speedet is moziban nézhetjük, 13-ától, szintén világpremierként, és az eredeti címet is meghagyják. Hurrá! Aztán egy héttel később, 20-án debütál A beavatott (Divergent) - ugyancsak világpremierről beszélünk.

NEED FOR SPEED

Áprilisra egyelőre két filmet jelentettek be, az egyik a Grace of Monaco, amelyet 3-ától tűznek vásznakra, de ettől sokkal jelentősebb alkotás a Transcendence, amelyet április 24-én hoznak. Ezt a filmet Wally Pfister rendezi, a főszereplője Johnny Depp, és Amerika április 18-ájához képest jelen esetben is nagyon jók vagyunk!

Kisebb időutazás egészen augusztusig, amikor is érkezik a The Expendables - A feláldozhatók 3 (The Expendables 3), a pontos dátum pedig augusztus 21, vagyis szintén nem rossz a helyzet, ha azt vesszük, hogy az amcsikhoz 15-én érkezik.

Végül a végére hagytam a legfinomabb fogást, David Ayer sztárokkal teli háborús filmjét, a Furyt, amelyet november 13-án ugyancsak világpremierként mutatnak be hazánkban.

Természetesen minden dátum információ jelleggel bír, a forgalmazó a változás jogát fenntartja, nem beszélve arról, hogy a legtöbb premier még azért messzebb van.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .