Jövőre forog Dolan filmje Chastainnel a főszerepben

Xavier Dolan mostanság fejezte be legújabb filmje, az It's Only The End of The World forgatását, amelyben Marion Cotillard, Léa Seydoux és Vincent Cassel alakítják a főszereplőket, és a fiatal rendező nem pihen. Ha esetleg kimaradt volna, neki köszönhetjük Adele Hello című számának klipjét is, de most másról van szó.

Jövőre forog Dolan filmje Chastainnel a főszerepben

A Seville International, a Les Films Séville, a Lyla Films és a Sons of Manual bejelentésében áll, hogy jövő tavasztól forog a Jessica Chastain, Kit Harington, Susan Sarandon és Kathy Bates főszereplésével készülő The Death and Life of John F. Donovan, amely mögött természetesen Xavier Dolan mester áll.

A történet középpontjában egy fiatal színész áll, aki tíz évvel egy amerikai tévésztár halála után összegyűjti azokat a leveleket, amelyeket egykor váltott mentorával. A film a jelenben és a múltban egyaránt bemutatja a hírnévvel és a filmszakmával járó nehézségeket és arra is reagál, hogyan változott az identitás és a sokszínűség az elmúlt évtizedben Hollywoodban.

Dolan legújabb leforgatott filmje, az It's Only The End of The World premierdátummal még nem rendelkezik, de bizonyára senki sem lepődne meg, ha 2016 májusában a Cannes-i Film Fesztiválon kerülne először a nagyérdemű elé.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .