Jövőre forog A sötét ötven árnyalata

Ki az, aki meglepődik azon, hogy jövőre kezdik A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades of Darker) forgatását, hiszen az első rész már több mint $550 milliót jövedelmezett világszinten.

Jövőre forog A sötét ötven árnyalata

A munkálatokat 2016 elején kezdik, a premierre pedig jelen tervek szerint 2017-ben kerül sor. Az első filmnek köszönhetően Dakota Johnson és Jamie Dornan is világhírnévre tettek szert, ráadásul a pénz is ömlik, ugyanis egy, a produkcióhoz közel álló forrás szerint fejenként $250,000 dollár ütötte markukat, plusz a bevétel után is kapnak részesedést.

Persze mostanra ott tartunk, hogy mivel dögivel hozott a konyhára A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey), a két színész szerződését módosítják, így a folytatásért már hétszámjegyű összeget tehetnek zsebre, amivel nyilván a stúdió hozzáköti őket A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades of Freed) című harmadik felvonáshoz is. A tárgyalások félév múlva kezdődnek csak, és csak úgy, mint a Twilight és Az éhezők viadala franchise esetében, az első rész sikere után jelentős emelést kapnak.

A forgatókönyv körül még van egy kis hercehurca, de ezek felidézésében segítenek a címkék, és már az is biztos, hogy a Universalnak új rendező után kell néznie, ugyanis Sam Taylor-Johnson nem kíván visszatérni, hiszen elég sokat hadakoztak a regény szerzőjével, E.L. Jamesszel.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .