Joss Whedon passzolta a Bosszúállók 3-at és 4-et

Többször hallottuk már pletykaként, hogy talán nem Joss Whedon fogja rendezni a Bosszúállók 3-at (Avengers: Infinity War Part 1) és a Bosszúállók 4-et (Avengers: Infinity War Part 2), ami 2018-ban és 2019-ben érkezik.

Joss Whedon passzolta a Bosszúállók 3-at és 4-et

Ráadásul a Marvel sohasem beszélt készpénzként arról, hogy Whedon rendezi a harmadik és negyedik felvonást, ma viszont maga Whedon adott interjút az Empire Online-nak, és beszéde arra lett kihegyezve, hogy egyik folytatást sem ő rendezi. Habár ne feledjük, hogy a Bosszúállók után úgy volt, hogy a májusban érkező második rész sem ő rendezi, aztán mégis visszatért.

A Sonyt ért támadások során kiszivárgott, hogy Joe Russo és Anthony Russo (Amerika Kapitány - A tél katonája) lehetnek Whedon utódai, azonban erre a medvére még ne igyunk előre. De még, ha nem is Whedon rendezi a szóban forgó folytatásokat, a forgatókönyvbe lazán besegíthet, és producerként szinte biztos, hogy jelen lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. zsocso

    Nekem a Tél Katonája talán jobban bejött, mint a Bosszúállók. Nem is bánnám ezt a cserét. Néha jót tesz a folytatásoknak. Michael Bay-t is el kellene már zavarni a Transformers közeléből.

    • Azért a Bosszúállók az a Bosszúállók, de nyilván kinek a pap. És igen, Bay már unja a franchise-t, ez bebizonyosodott a baromi hosszú és érdektelen negyedik résznél. :(

  2. kroobe

    joss whedon helyett Guillermo del toro arra kíváncsi lennék

    • Menő lenne. Del Torónak jöjjön össze a Dark Universe, ott mutassa meg, pörköljön csak oda keményen! :)