Jön a Croodék 2

Jön a Croodék 2

Ahogyan az várható volt, miután a Croodék $144 milliót összeszedett hazájában, további $242 milliót pedig világszerte, a DreamWorks Animation bátran jelentette be ma reggelre virradóan, hogy elkészítik a folytatást.

Chris Sanders és Krik De Micco író-rendezőpáros szerencsére visszatér, hogy kezébe vegye a Croodék 2-t (The Croods 2) is, amelynek premierjéről egyelőre nem esett szó.

Mivel az első rész kimondottan kellemes szórakoztatást nyújtott, így nem látom akadályát, hogy miért ne készülhetne el a folytatás, bár sokszor beleesnek abba a hibába, hogy 'kényszerből' folytatnak valamit, aminek természetesen meg is szokott lenni az eredménye.

A folytatás vélhetőleg ott veszi fel a történet fonalát, ahol az első rész abbamaradt, így nincs kizárva, hogy láthatjuk Guy és Eep kapcsolatát kibontakozni, és Eep apját, Grugot is vétek lenne kihagyni.

A főbb szereplőket hangoló színészek, azaz Ryan Reynolds (Guy), Emma Stone (Eep), Nicolas Cage (Grug), Catherine Keener (Ugga), Clark Duke (Thunk) és Cloris Leachman (Gran) szintén visszatérnek korábbi tisztségükben.

Egyesek szerint a folytatás 2016-ban kerülhet mozikba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .