Johnny Deppnek nem fizettek eleget Whitey Bulgerért

Johnny Deppnek nem fizettek eleget Whitey Bulgerért

Korábban már többször olvashattatok róla, hogy Johnny Depp fogja alakítani a hírhedt gengsztert, James 'Whitey' Bulgert a Black Mass című filmben, azonban Depp lépett a projekt éléről, mert nem volt megelégedve az ajánlott gázsival - írja a The Hollywood Reporter.

Depp nemrégiben megerősítette, hogy miután végzett a Transcendence című sci-fi forgatásával, jöhet a Black Mass. A színész megkapta volna a szokásos $20 millióját a Black Massért, csakhogy mivel az eladások nem valami jól sültek el Cannes-ban, így a producereknek bele kell szorítaniuk a filmet a $60 milliós költségvetésbe. Ezek után $10 milliós ajánlatot tettek Deppnek, aki visszautasította azt.

Joel Edgerton írt alá John Connolly FBI ügynök szerepére, aki gyermekkori barátja Whitey Bulgernek. Viszont egyelőre nem tiszta, hogy Depp távozása befolyásolja-e Edgerton részvételét a filmben.

A rendezés Barry Levinsonra vár, aki Jez Butterworth forgatókönyvéből teheti vászonra a szóban forgó krimi-drámát. Most viszont, hogy áll a bál, nincs kizárva, hogy később kezdik a forgatást, ami még a jövő évi premierbe is beleszólhat, de egyelőre várjuk ki a végét, hogy mennyire viseli meg a készítőket Depp dobbantása.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .