Johnny Depp műkereskedőt alakít, s nyomába ered a fél világ

Johnny Depp műkereskedőt alakít, s nyomába ered a fél világ

A The Hollywood Reporter hírei szerint a Lionsgate Johnny Deppel tárgyal, hogy vállalja el a készülőfélben lévő Mortdecai című adaptáció főszerepét.

Kyril Bonfiglioni regénye, a The Great Mortdecai Moustache Mystery adja az alapokat, amelynek története a kedélyes műkereskedőre, Charles Mortdecaira (Johnny Depp) fókuszál. Mortdecai beutazza a világot, hogy nyomára leljen egy lopott festménynek, amely állítólag egy titkos kódot rejt magában, ami egy elfeledett bankszámlához tartozik. Ez pedig állítólag telis tele van náci arannyal. Természetesen ezt mások is megneszelik, így útját mindenre elszánt orosz kóklerek, a brit MI5, az őrült felesége és egy terrorista nehezíti.

David Koepp rendezi a filmet Eric Aronson forgatókönyvéből. Johnny Depp elvileg producerként is kiveszi részét a munkálatokból Christi Dembrowskival és Andrew Lazarral együtt.

Depp új filmje, A magányos lovas (The Lone Ranger) ma kerül mozikba, következőnek pedig Wally Pfister sci-fi-akciófilmjében, a Transcendence-ben láthatjuk.

A forgatás részletei nem kerültek napvilágra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .