Johnny Depp lesz a Transcendence és a Black Mass főszereplője is

Megerősítve Johnny Depp lesz a Transcendence és a Black Mass főszereplője is

Nagyszerű hírekre ébredtünk ma reggel, ugyanis megerősítették, hogy Johnny Depp fogja alakítani az Oscar-díjas operatőr, Wally Pfister első filmrendezésének főszereplőjét. A Transcendence munkálatait áprilisban kezdik.

Az Alcon Entertainmentes Broderick Johnson és Andrew A. Kosove finanszírozzák és producálják a projektet, azonban a forgalmazásért a Warner Bros. fog felelni. Pfister az újonc tollforgató, Jack Paglen forgatókönyvéből rendezi a filmet, melyet executive producerként Christopher Nolan és Emma Thomas felügyelnek.

Még decemberben olvashattatok a filmről, azonban a producerek ezúttal nem nyilatkoztak a történet részleteiről, szóval nincs kizárva, hogy a korábbi hírben írtak mégsem igazak.

Johnny Depp ezt követően egy krimi-thrillerre adja fejét, amely a Black Mass címet viseli, és a hírhedt bostoni gengszterről, Whitey Bulgerről szól. Ezt a filmet Barry Levinson rendezi a Mark Mallouk tollából származó forgatókönyvből, amely a New York Times bestsellerén alapul. Ennek történetéről erre felé olvashattatok korábban.

A stáb nyár elején ragad kamerát.

Johnny Deppet következőnek A magányos lovasban (The Lone Ranger) láthatjuk, melyet nyáron mutatnak be, és amelyet Gore Verbinski rendez. Producerként pedig Jerry Bruckheimer mellett Depp és Christi Dembrowski is bábáskodott a projekt fölött - utóbbi kettő az Infinitum Nihil nevű produkciós cégén keresztül. Az Infinitum Nihil részt vett A leleményes Hugo, az Éjsötét árnyék és a Rumnapló elkészítésében is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .