Johnny Depp, A cingár férfi

Johnny Depp, A cingár férfi1

Úgy látszik, Johnny Depp-et nagyon lenyűgözte Rob Marshall miközben forgatták a negyedik Karib-mozit, mivel az ő rendezésében készülne el a Warner Bros. berkein belül az 1934-es A cingár férfi (The Thin Man) feldolgozása, és Depp játszaná a címszerepet.
Jelenleg még nincs forgatókönyvírója a projektnek, azonban Johnny Depp kőkeményen azon van, hogy Rob Marshall rendezze az 1934-es klasszikus feldolgozását. Depp szó szerint ég a vágytól, hogy ő vigye vászonra Nick Charles-t, a főszereplőt, és a Warner mellett szeretné, ha Infinitum Nihil nevű saját cége is részt vehetne a gyártásban.
A cingár férfiben William Powell és Myrna Loy játszották a főszerepet, melynek alapjait Dashiell Hammett regénye adta. A történet középpontjában Nick Charles áll, aki miután feleségül vette a felsőbb körökből származó, gazdag Nora Charles-t, úgy döntött, hogy ott hagyja nyomozói állását, hogy alkoholista „mintaférjé” váljon. Az eredeti film kapott öt folytatást, és egy tv sorozatot, melyet 1957 és 1959 között sugárzott az NBC.
Az oldal infóiból kiderült, hogy Rob Marshall miután végzett A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (The Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) című negyedik résszel, a Universal számára készíti el a Wicked-et, melynek forgatókönyve már bevetésre készen áll.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .