John Cusack CIA-s akciója a sivatagban

John Cusack CIA-s akciója a sivatagban

John Cusack a Variety szerint leszerződött a The Numbers Station szereplői közé, amelyet a Furst Films és a Matador Pictures közösen készítenek. Először szeptemberben lehetett hallani a projektről, amikor Malin Akerman aláírt az egyik szerepre, valamint korábban Ethan Hawke is esélyesnek tűnt az egyik karakter megformálására, de végül elutasította a felkérést.

A történet középpontjában egy volt ügynök áll, akit megbíznak egy húzós munkával: meg kell védenie egy CIA-s dolgozót egy nevadai sivatagi állomáson. Azonban az ügynöknek meg kell küzdenie a túlélésért, amikor az állomást ismeretlen erők támadják meg. John Cusack fogja játszani a kegyeveszett ügynököt, míg Malin Akerman a dolgozót.

Kasper Barfoed rendezi a The Numbers Station-t F. Scott Fraizer forgatókönyvéből. Sean Furst és Bryan Furst a Furst Films-en, míg Nigel Thomas a Matador Pictures-ön keresztül producálja a filmet, melynek forgatását november közepén kezdik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .