John Cusack a Cell című Stephen King regényadaptációban

John Cusack a Cell című Stephen King regényadaptációban

A Screen Daily hírei szerint újabb Stephen King regényadaptáció van kibontakozóban, a Cellről (A mobil) van szó, melynek főszereplőjét John Cusack fogja alakítani. A Cargo Entertainment finanszírozza a projektet, melyre az American Film Marketen tettek szert.

A történet egy a mobiltelefonok által sugárzott fura impulzus okozta káosz kitörését mutatja be, amely az embereket pszichopata gyilkosokká változtatja. John Cusackot egy apa szerepében láthatjuk, aki próbálja megtalálni feleségét és fiát e kilátástalan események közepette. Eredetileg a Dimension Films égisze alatt készült a projekt, és története egészen 2006-ig nyúlik vissza, amikor még Eli Roth volt esélyes a rendezői székbe. Később, 2009-ben újra terítékre került a Cell, amikor egy négyrészes minisorozatként emlegették, de ebből már nyilván nem lesz semmi.

Megnyugtató tényező, hogy a forgatókönyvet Stephen King és Adam Alleca (Az utolsó ház balra) közösen adaptálták. Richard Saperstein, aki már producált egy Stephen King adaptációt, a 1408-at, melynek főszereplőjét ugyancsak John Cusack alakította, visszatér korábbi tisztségéhez Brian Witten és Shara Kay mellett.

A producerek mostanság a megfelelő rendezőt keresik a projekt élére.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .