Jöhet a District 9 előzmény- vagy folytatásfilm

Talán a tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt sci-fi fronton a Neill Blomkamp rendezte District 9. A Hero Complex Blog a minap felkereste a rendezőt, aki megosztotta, hogy egy előzmény- és egy folytatásfilm lehetősége is érdekelné:
Egy folytatásfilm érdekes lenne. Már tudom, mi lesz a következő munkám, így ez nem most lenne még, de a johannesburgi űrlények története, a fajuk eredete és megismerkedésük nagyon csábító téma a számomra. Szóval nem bánnám, ha ismét ezzel kéne foglalkoznom. Ha lesz egy jó történet, akkor szívesen megcsinálnám. Wikus karaktere különösen érdekel, mivel burkoltan rasszistának tekinthető. Ha vele vinnénk tovább a sztorit, akkor egy jóval hagyományosabb film lenne az eredmény, de izgalmas lenne az is, ha az előzményeket ismernénk meg. Az nem igazán érdekelne, hogy az űrlények visszajönnek, és feldúlnak mindent, de egy előzményfilm érdekes lenne.

Következő projektjével kapcsolatban egyelőre titokzatos volt, szóval semmi konkrétum, de azért pár hírmorzsa leesett:

A következő filmem története 150 évvel a jövőben játszódik. Egyelőre két város között vacillálok, mint lehetséges helyszínek, melyek a filmben is saját nevükön jelennének meg. Egyik sem Dél-Afrikában van. A District 9 sikere sokkal egyszerűbbé tette a dolgokat, több lehetőség is megnyílt előttem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .