Jó kezekbe került a Godzilla forgatókönyve

Jó kezekbe került a Godzilla forgatókönyve

A Deadline nagyon szuper hírt közölt ma reggel, méghozzá azt, hogy a Warner Bros. és a Legandary Pictures felkérte David S. Goyert, hogy vesse papírra a Godzilla remake forgatókönyvét.

Az író nagyon jó kapcsolatot ápol a Warnerrel és a Legendaryvel, mivel korábban olyan filmek forgatókönyveit szállította, mint a Batman: Kezdődik!, a The Dark Knight, a készülőfélben lévő The Dark Knight Rises, valamint a Man of Steel. David S. Goyer a Dave Callaham által írt forgatókönyvet fogja kipofozni.

Januárban már szóba került, hogy a Monsters direktora, Gareth Edwards lesz a Godzilla fő irányítója. Brian Rogers producer szeptemberben pedig úgy nyilatkozott, hogy közel maradnak a lény eredeti gyökereihez, és közben törekednek arra, hogy a mai közönség számára is megfeleljen.

Szeptemberben úgy tűnt, hogy jövőre mozikba kerülhet a film, azonban a forgatókönyv munkálatok miatt elképzelhető, hogy lesz valamennyi csúszás.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .