Jim Parsons és Rihanna fura animációs karácsonya?

Jim Parsons és Rihanna fura animációs karácsonya[2]A DreamWorks Animation SKG tegnap bejelentette, hogy az Emmy és Golden Globe-díjas Jim Parsons (TBBT - Sheldon) és Rihanna (Csatahajó) fogják alakítani a Happy Smekday! című film főszereplőit, melyet a kritikailag elismert "The True Meaning of Smekday" című könyv ihletett. A tervek szerint a stúdió valamikor 2014 negyedik negyedévében tervezi bemutatni a filmet, melyet egyes oldalak teljes egészében CGI technológiával készültnek, mások pedig élőszereplősnek állítanak be.

Tim Johnson (Túl a sövényen) rendezi a filmet, Christopher Jenkins (Rio) és Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2) pedig producerként lesznek jelen. Tom J. Astle és Matt Ember (Zsenikém - Az ügynök haláli) már körmölik a forgatókönyvet.

A Happy Smekday! történetében egy idegen faj megtámadja a Földet, hogy elrejtőzzenek halálos ellenségük elől. Ám amikor az egyik idegen véletlenül jelt ad hollétükről az ellenségnek, kénytelen menekülőre fogni egy tinilánnyal. Valószínűtlen barátság szövődik közöttük, és vicces világkörüli útra indulnak, hogy felfedezzék saját hibáikat, és idegen hősünk közben megtanulja, mit jelent valójában embernek lenni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .