Jerry Bruckheimer producálja a Sinister rendezőjének nyomozós horrorját

Jerry Bruckheimer producálja a Sinister rendezőjének nyomozós horrorját

Jerry Bruckheimer beadta a derekát, hogy producerként tutujgassa a Scott Derrickson rendezésében készülő Beware the Night című 'paranormal thrillert'. A Variety beszámolójából arra is fény derült, hogy Eric Banával tárgyalnak a főszerepre.

A film alapjait Ralph Sarchie és Lisa Collier Cool könyve ihlette, a történet középpontjában pedig egy New York-i rendőrtiszt áll, aki természetfeletti esetek felderítésére szakosodott.

Scott Derrickson legutóbb a Sinister-t prezentálta, és a Beware the Night rendezését abból a forgatókönyvből végzi, melyet írópartnerével, Paul Harris Boardmannel közösen vetettek papírra.

Jerry Bruckheimer neve bizonyára sokak számára ismerős, de akinek esetleg nem ugrana be kiről van szó, az ő produceri felügyelete alatt készült el A Karib-tenger kalózai trilógia, a Perzsia hercege - Az idő homokja is, jelenleg pedig a jövőre érkező Lone Rangerön dolgozik.

A Beware the Night forgatásának kezdőnapja nem került szóba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .