Jégvarázsból sci-fi kalandfilm időn és téren át

A Jégvarázs társírója és társrendezője, Jennifer Lee tavaly komoly hírnevet szerzett magának, akit most arra kértek fel, hogy adaptáljon forgatókönyvet az A Wrinkle in Time alapján - tudatta a Variety.

Jégvarázsból sci-fi kalandfilm időn és téren át

Madeleine L'Engle regénye 1962-ben jelent meg először, középpontjában pedig egy fiatal lány áll, aki az időben és a térben is utazik, hogy megtalálja eltűnt apját. Jennifer Lee egyik kedvenc könyve volt gyermekkorában, így nem tartott sokáig, hogy meggyőzze a Disneyt, hogy mekkora lehetőséget lát a történetben, amiből egy női főszereplős sci-fi-kalandfilm készül.

2010-ben már hallatott magáról a projekt, amikor John Stockwell nekilátott a forgatókönyvnek, de 2003-ban tévéfilm is készült ez alapján az ABC csatornára. Catherine Hand, a tévéfilm producere ennél a változatnál is beszáll a buliba Jim Whitakerrel együtt.

Rendezője még nincs a projektnek, de egy kis időt még úgyis felemészt, amíg Jennifer Lee papírra álmodja a forgatókönyvet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .