Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens magyar plakát

A tegnap még angol nyelvű Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens (Ice Age: Continental Drift) plakát megmagyarosított változatát lehet szemügyre venni ezen sorok alatt.

A jégkorszaki hősök csapatának elválaszthatatlanul tagja Motkány. Élete értelme a folyamatos küzdelem: minden akadályon átgázoló hadjáratának célja nem egy kontinens meghódítása, hanem némi élelem elraktározása. Igazi sikertörténet az övé. A Jégkorszakban még mellékszereplő volt, de olyan kirobbanó sikert aratott, hogy jóval több időt és teret kapott az alkotóktól. A Jégkorszak 2. – Az olvadás készítésekor is külön figyelmet fordítottak arra, hogy új küldetéseket találjanak ki a Motkánynak, sőt a végén ő lett a nap hőse.

A Jégkorszak 3. – A dínók hajnalában azonban olyasmi történik, amire eddig nem volt példa: Motkánynak vetélytársa akad a mogyoróért folytatott harcban. Betipeg az életébe egy csábítóan csinos Motkány lány. A nemek harcából rengeteg poén, akció és persze románc kerekedik ki." Reményeink és a már megjelent plakát alapján úgy tűnik, hogy a Motkánnyal sok izgalmas kaland történik a negyedik részben is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .