Jason Clarke az Everest első hivatalos képén

A Universal Pictures, a Walden Media és a Cross Creek Pictures bejelentették, hogy a Working Title Films elkezdett dolgozni az Everesten, amelyet 2015. február 27-én mutatnak be 3D-ben és IMAX 3D-ben is. Sőt, emellé az első fotót is megkaptuk, amelyen Jason Clarke szúrható ki hegymászó felszerelésében. Miért van olyan érzésem, hogy ez lesz 2015 Gravitációja?

Everest_Jason_Clarke

A filmet megtörtént események alapján Baltasar Kormákur rendezi Mark Medoff és az Oscar-díjas Simon Beaufoy (Gettómilliomos) forgatókönyvéből. A forgatásnak Nepál ad otthont, de ellátogatnak az olasz alpokba is, ami pedig a stúdiómunkálatokat illeti, Rómában a Cinecittà Studios, Angliában pedig a Pinewood Studios lesz a helyszín. A világszintű forgalmazási jogok a Universal Pictures kezében van, ami azt jelenti, hogy itthon a UIP Duna hozza forgalomba - vélhetőleg világpremierként vagy rövid késéssel.

További szereplők: Josh Brolin, Jake Gyllenhaal, John Hawkes, Martin Henderson, Emily Watson, Michael Kelly, Thomas M. Wright.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .