Januárban izzadni fogunk a mozikban: Hamarabb jön itthon a Django elszabadul és kitűzték a Gengszterosztag premierjének napját is

Nos, az imént frissítettem a fejlécből, a hírek menüpont alól elérhető 2012-es és 2013-as premierdátumos posztot, amely nem egy új bejelentést is tartalmaz, és jelentősebb filmekről van szó, szóval lássuk a medvét.

Mielőtt kitérnék a jövő évre, vegyük át először a decembert, mert akkor sem fogunk unatkozni. A hét pszichopata és a si-cu (Seven Psychopaths) továbbra is december 6-án érkezik, de kicsit kiegészítették a magyar címét. A Take This Waltz is magyar címét kapott, amely a Volt egy tánc lett, és december 20-tól válthatunk rá jegyet, illetve említést érdemel még a Rúzs, reptér, satöbbi (Cockpit) is, amelyet december 27-ére időzítettek.

Januárban izzadni fogunk a mozikban 01 Napos oldal

Eddig úgy gondoltam, hogy a december lesz a húzós, de tévedtem, a január még bitangabbnak ígérkezik. Az év első csütörtökén kerül mozikba a Frankenweenie - Ebcsont beforr (Frankenweenie) és a Jack Reacher is, bár ezekről már nem most hallunk először, azonban a Cannes-ban debütált Jagten érkezéséről igen, melyet január 10-től láthatunk A lehetetlennel (The Impossible) együtt, és akad erre a hétre egy újonc is a Napos oldal (Silver Linings Playbook) 'személyében'. Természetesen a ParaNorman és A rajtaütés (Serbuan maut / The Raid) is az előbb említett napon kerül mozikba.

Nagyszerű hír, hogy nem váratnak a Django elszabadul (Django Unchained) című westernnel a hónap végéig, hanem már január 17-én mozikba kerül A messzi dél vadjaival és a Dreddel együtt.

Januárban izzadni fogunk a mozikban 02 Erőnek erejével

Január 24-ére két finomabb csemege, az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Erőnek erejével (The Last Stand) és a Denzel Washington nevével fémjelzett Kényszerleszállás (Flight) is érkezik, és előbbi csak egy hetet késik a tengerentúliakhoz képest, utóbbit viszont hagyjuk. Az Anna Karenina-t is erre a hétre nevezték be korábban.

Januárban izzadni fogunk a mozikban 03 Gengszterosztag

A hónap ötödik csütörtökjén, azaz január 31-én debütál a Gengszterosztag (Gangster Squad), amely az amcsik január 11-éjéhez képest nem olyan jó hír, de mégis jobb, mintha még többet csúszna. Erre a hétre ezen kívül a 40 és annyi (This Is 40) című vígjáték lett még áttolva decemberről, de ez sem friss hír már.

Továbbra is talonba maradt a Byzantium, a Can a Song Save Your Life?, az Inside Llewyn Davis, a Lincoln, a Szülői felügyelet nélkül (Parental Guidance) és talán a legeslegfontosabb, To the Wonder, avagy Terrence Malick Torontóban bemutatott új drámája.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .