Jack Nicholson lehet Robert Downey Jr. gyilkosságot elkövető apja

Jack Nicholson lehet Robert Downey Jr. gyilkosságot elkövető apja

A Warner Brothers felajánlott egy kulcsfontosságú szerepet Jack Nicholsonnak a The Judge című 'tárgyalótermes drámában', melynek főszerepére korábban Robert Downey Jr. írt alá. Jelenleg nem világos, hogy a két Oscar-díjjal is büszkélkedő színész elfogadja-e a szerepet, hiszen köztudott, mennyire válogatós.

Robert Downey Jr. egy ügyvédet alakít a szóban forgó filmben, aki hazautazik édesanyja temetésére. Csakhogy ráébred, hogy apja - akinek szerepét Jack Nicholsonnak ajánlották fel -, a gyilkosság első számú gyanúsítottja. Az ügyvédnek bíró apja védelmére kell kelnie, akinél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak, és a bíróság előtt újra egy nevezőre kell kerülnie azzal az emberrel, akit évekkel ezelőtt hátrahagyott.

A Gran Torino írója, Nick Schenk írta a forgatókönyv első változatát, amelyet áprilisban Bill Dubuque-ra bíztak, akire a szkript újraírása várt akkor, a rendezés pedig David Dobkin feladata lesz. Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey, valamint David Dobkin, David Gambino és jeff Kleeman produceri posztot töltenek be a projekt életében.

Ami pedig a forgatást illeti, a producerek bíznak benne, hogy valamikor jövőre kamerát ragadhat a stáb.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .