J.J. Abrams és a Paramount istenes együttműködése

J.J. Abrams és a Paramount istenes együttműködése

A Vulture adta hírül, hogy a Paramount Pictures újra egyesíti erőit J.J. Abrams Bad Robot nevű produkciós cégével, hogy közösen álmodják vászonra a God Particle című sci-fi-thrillert. Oren Uziel (The Kitchen Sink) már elkészült a forgatókönyvvel, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy nem J.J. Abrams foglal majd helyet a rendezői székben.

A projekt egy részecskegyorsító fizikai kísérletet helyez a középpontba, amely miatt a Föld egyik pillanatról a másikra eltűnik - legalábbis úgy látszik. A történet szerint egy amerikai űrállomás legénységét ismerhetjük meg, akik az űrben sodródnak - ráadásul ugye nincs is hová hazamenniük, amikor felfedeznek radarjukon egy európai űrhajót.

A tervek szerint a stúdió mindössze $5 millió dollárból szeretné leforgatni a filmet, és bele szeretnék szorítani mikro-költségvetésű projektjeik közé. A forgatás napja nem ismert.

Oren Uziel írta Kevin Tancharoen népszerű rövidfilmje, a Mortal Kombat: Rebirth forgatókönyvét is, amely websorozattá (Mortal Kombat: Legacy) nőtte ki magát.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .