Izgalmas Annabelle 3, A Galaxis őrzője 3 és The Batman morzsák

Minek örülünk a legjobban?! Egészen értelmes kishírekből álló csomagot hoztam nektek, első körben a New Line Cinema jelentette be, hogy a harmadik Annabelle film az Annabelle Comes Home címet kapta és június 28-tól kerül az amcsi mozikba.

A Disney végül letérdelt James Gunn elé és visszahívták, hogy rendezze meg A Galaxis őrzői 3-at - személy szerint én ennek a hírnek örülök a legjobban. Sőt, mi több, a stúdió azt is kivárja, hogy Gunn tető alá hozza a Warnernek a The Suicide Squadet, szóval nem ma lesz bármi is a harmadik Galaxisközi kalandból.

Végül pedig egy hirtelen jött, twitteren tartott Q&A keretén belül Matt Reeves rendező megerősítette, hogy valamikor év vége felé kezdődnek a The Batman tényleges forgatási munkálatai. Legalábbis jelenleg így fest.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. tomdenemcruise

    Vicces ez a Disney-s megjegyzés, még Gunn is röhögne rajta😂, amúgy lehet hogy Annabelle azért ilyen goni, mert idáig nem tudott hazamenni. A galaxis örzőinek így van esélye eredetinek maradni.

    • Szerintem röhög is a markában, ráadásul még az időfaktort is ki kell várniuk. Persze, van az a gusztustalan pénzösszeg, amiért dobhatja a SQ-et. :D