Itt a Fantasztikus négyes hivatalos sztorija

Párszor hallottuk már, hogy miről fog szólni a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) reboot, most viszont a Rotten Tomatoes elvileg a hivatalos verziót hozta meg, ami így hangzik:

Itt a Fantasztikus négyes hivatalos sztorija

A Fantasztikus négyest teljes mértékben újraálmodják a Marvel képregényei alapján, melynek középpontjában négy kívülálló áll, akik teleportálják magukat egy alternatív és veszélyes univerzumba, ahol testük meglepő változásokon megy át. Életük egyszer, s mindenkorra megváltozik, és a csapatnak meg kell tanulnia, hogyan hasznosíthatják ijesztő új képességeiket, hogy együtt siessenek a Föld megmentésére, amelynek épségét egykori barátjuk sodorja veszélybe.

Toby Kebbell lesz Doctor Doom, aki Victor Doomashev néven válik ismertté, és ezzel a karakterrel az eredeti képregényekben Victor Von Doom néven találkozhattunk. A karaktert egy antiszociális programozóként és "hacktivistaként" jellemezték, aki utálja Dr. Franklin Stormot (Reg E. Cathey), Johnny Storm (Michael B. Jordan) és Sue Storm (Kate Mara) apját. Miles Teller lesz Reed Richards, Jamie Bell pedig Ben Grimm.

Mindez 2015. augusztus 7-től az amcsiknál, szóval már csak a trailer hiányzik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .