Itt az új Suicide Squad előzetes!

Megérkezett végre a várva várt új Suicide Squad - Öngyilkos osztag (Suicide Squad) előzetese, de nem ez az egyetlen új DC-s anyag ma reggelre. David Ayer filmjét augusztus elejétől nézhetjük.

Trailer 2:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. zsocso

    Remélem ennél több erőltetett poénkodás nem lesz a filmben. A Star Wars kimeritette a tartalékaimat az egész évre. Az előző komor trailer sokkal jobban bejött nekem.

    • zsocso

      Továbbra is várós a film, de az első előzetes után reméltem, hogy a DC nem akarja majd másolni a Marvel poénkodós és gyerekes filmjeit. De ez a trailer és a Batman v Superman utolsó trailere azt sugallja, hogy ők is hasonló utat akarnak bejárni. Jó lenne már valami felnőtteknek szóló képregény film.

  2. Hollingsworth

    Nekem ez a trailer is nagyon tetszik. messze van még az a augusztus….

  3. zsocso

    Az aktuális képregényfilmekre gondoltam. Lehetne némelyik komolyabb. Igen a Watchmen az volt, de szinte az összes régi filmre igaz, hogy komolyabbak voltak. Például az X-MEN, a Punisher, a 30 Days of Night, a 300, a Blade filmek, The Crow, a Constantinen ezek mind képregény filmek és nem voltak olyan dedósak mint a mostaniak.

  4. Nem lesz ezzel gond. Remélhetőleg. Egy bizonyos szinten jobban várom ezt, mint a Batman Superman ellen-t. :)