Insidious - A gonosz háza magyar plakát

Nem tudom írtam-e már, de pár napja bejelentették, hogy a plakát tetején írt napon debütál itthon az Insidious - A gonosz háza (Insidious Chapter 2), amelynek magyar plakátját hoztam nektek.

Insidious - A gonosz háza magyar plakát

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Anonymous

    Az év EPIC FAIL-je!!!
    1. Az nem tűnt fel ezeknek az agyhalott marháknak, hogy ez egy film MÁSODIK része! A fenti magyar címnek mondjuk pont az első részének kellet volna lennie, DE mivel az első rész meg se közelítette Magyarországot (csak a Torrent és egyéb letöltő oldalakon keresztül) gondolom ezért lett ez a címe (viszont lemaradt a 2-es)!
    2. A Démonok között itthon sikert aratott, a Fűrész első része egy kiemelkedő horror klasszikus lett, csak ezekért leadni egy folytatást, hogy még több pénzt zsebeljenek ki az emberekből azzal a szöveggel becsábítva a nézőket, hogy “A Démonok között és a Fűrész rendezőjének új filmje” és egy félrevezető magyar címmel kicsit parasztvakításnak gondolom az egészet.
    Szerintem aki spontán fog beülni erre a filmre az tuti, hogy lófügyöt nem fog érteni az egészből.
    Ekkora birkákat ISTENEM!!!
    Az mondjuk nem jutott eszükbe, hogy kiadnák ez első részt DVD-n és esetleg BD-n ÉS csak utána adnák a FOLYTATÁST!
    Komolyan én szégyellem magam, hogy ennyi hülye van.

  2. Anonymous

    Ez a szokás magyarországon, pár évvel ezelőtt amikor ment a mozikba az a B kategóriás búvárfilm, úgy volt kiplakátolva hogy James Cameron filmje OMG!!!!!!!!!!!
    Aki nem annyira jártas a filmekben az be is veszi. Idegesítő nagyon hogy ezek a szemétládák hogy félrevezetik az embereket, és lemernék fogadni hogy a filmes műfajban se nagyon jártasak, szivesen letesztelném vagy kiállnák ezekkel a barmokkal egy filmes kvíz versenyen.

  3. Ezt aztán megmondtátok mindketten! De… az a baj, hogy nem írtok hülyeséget, sőt!

    Pont arra gondoltam én is, hogy sebiben ki kellett volna adni DVD-n/BD-n az első részt, aztán akkor jöhetne mozikba a folytatás. Így legalább lenne esélye bárkinek “felzárkózottan” beülni a folytatásra. Na igen, a magyar cím megint csak hagy némi kívánnivalót maga után. Az első résznek tökéletes lett volna, a második meg kaphatta volna az: Insidious – A gonosz háza – 2. felvonás-t. Úgyis szeretik kötőjelekkel telenyomni a címet. :D

  4. “Szerintem aki spontán fog beülni erre a filmre az tuti, hogy lófügyöt nem fog érteni az egészből.”

    Én Londonban néztem meg az Insidious 2-t pár hete. Az első részt nem láttam. Semmi gondom nem volt a megértéssel.